SPELNING PÅ KONTIKI
11 JULI

Spring Johnny! kommer att spela på Klubb Ramaskri på Kontiki i Göteborg på torsdag den 16/7. Mer info under spelning!

TVÅ NYA LÅTAR
12 MAJ 2009

Spring Johnny! Sorry för att vi inte skrivit något här på ett tag. Gå in och lyssna på myspace för att höra våra nya låtar Andra Chansgatan och Om Alice var en vän till mig. MVH/Bandet

SPELNING PÅ HENRIKSBERG
25 SEPTEMBER

Spring Johnny! kommer att spela på höstpremiären för klubben London Gossip på Henriksberg i Göteborg. Det är fredagen den 3/10 det handlar om. Joel Edin kommer att spela gitarr och Fredrik Forsberg gör ett inhopp som trummis. Mer info under 'spelningar'.

ÄNTLIGEN UPPDATERING
17 SEPTEMBER

Det har dröjt alldeles för länge sedan vi uppdaterat sidan. När vi uppdaterar har vi dock desto mer att säga. Spelningen på Fallens dagar var underbar och den finns både som film och ljudupptagning vilken vi lovar att ni ska få ta del av. Vi ställde in spelningen på Kräftskivefestivalen eftersom jag skulle tågluffa då och var i en ganska rejäl depression där ett tag.
/Olle

--------
Kalle och Oscar har slutat i bandet för att plugga på annan ort. Fallens Dagar blev deras sista spelning. Joel Edin som spelade med oss på Fallens Dagar är tilltänkt som gitarrist. Vi har dock ingen trummis just nu. Om du är en duktig trummis och vill provrepa så kan du ringa oss.
----
De två sista låtarna med Kalle och Oscar är just nu fortfarande under mixning. Vi tycker själva att det är den bästa inspelning vi gjort och ska försöka se till att den blir klar så snart som möjligt - men framför allt så bra som möjligt.

GROOVE
25 MAJ

Imorgon kommer sveriges största musiktidning Groove ut med ett nytt nummer och Spring Johnny! är med både i tidningen och på skivan med låten "Blåögd orkan". Se nu till att läsa tidningen! Vill du få reda på såna här nyheter utan att behöva gå in på vår hemsida? Bli då medlem i nyhetsbrevet här till vänster. Vi vill också meddela att Spring Johnny! tänker upprepa förra årets succé med en spelning på Fallens Dagar i Trollhättan. Mer om det under 'spelningar'.

FÖRLÅT...
5 APRIL

Vi vet att vi inte är de snabbaste på att lägga upp bilder från spelningar, men nu har det äntligen tillkommit tre stycken datum. Klicka här för att ta en kik! Och förresten.. glom inte att pallra er till Fairfest idag, då Spring Johnny! spelar klockan 13.30.

Peace out!

FAIRFEST
3 APRIL

Spring Johnny! spelar på Fairfest i Vänersborg nu på lördag klockan 13.30 Halvan-scenen. Mer info på Fairfests hemsida

VI SES PÅ LÖRDAG!
19 MARS

Spring Johnny! spelar på Fresher Fest i Göteborg nu på lördag. Det är en tvådagars festival med spelningar, poesi, mat, graffiti med mera.

Plats: Fängelset i Göteborg
Tid: Spring Johnny! på scen 18.30, lördag 22/3
Inträde: 70 kr för en dag, 100 kr för två, biljetter köps på stället
Åldergräns: 13 år, drogfritt
Mer info: Fängelsets hemsida eller Fresher Fests myspace.

UPPDATERING
10 MARS

Två nya spelningar har kommit till, en i Göteborg och en i Trollhättan, båda i mars månad. Vi är just nu väldigt upptagna med att mixa ihop de nya låtarna, och vi låter arbetet ta den tid det behöver.

NYA LÅTAR PÅ GÅNG
23 FEBRUARI


Just nu sitter vi hela bandet i studion och spelar in för fullt. Just nu är det Kalle som lägger sina gitarrer på vad som ska bli tre låtar. Låttitlarna är följande:

• Kungarna av bitterljuvt slut
• Blåögd orkan
• Tolv dagar (inte mer)

Det är självklart det bästa vi någonsin har gjort, och nej, det betyder inte att det kommer ut en ny skiva imorgon eftermiddag.
---------------------------------------------------------------------------------------